PXL Research geopend!

De hogeschool PXL gaf ons de opdracht om van de oude feestzaal op de Elfde Liniestraat te Hasselt een transparante en flexibele werkplek te creëren voor de onderzoekers van het departement Research. Een moedige uitdaging waarin we creatief en oplossingsgericht hebben nagedacht om het programma van eisen na te streven maar ook ruimtelijkheid en vooral architectuur binnen een beperkte oppervlakte te creëren. Naast de openheid en flexibiliteit van het gebouw is er ook voor een meer huiselijke look & feel gekozen, deze ‘groene’ draad gecombineerd met eikenhout loopt doorheen heel het gebouw.

Afgelopen woensdag, 13 december 2017, was de feestelijke opening. We zijn zeer trots op het resultaat en hopen met deze open, flexibele en huiselijke architectuur de onderzoekers van Research te inspireren en te stimuleren naar innovatieve ideeën en uitvindingen.

 

 

 

meer foto’s te zien op http://www.hippo-architecten.be/?portfolio=pxl-feestzaal