Archive | wedstrijd RSS feed for this section

vierkant

PXL Research geopend!

De hogeschool PXL gaf ons de opdracht om van de oude feestzaal op de Elfde Liniestraat te Hasselt een transparante en flexibele werkplek te creëren voor de onderzoekers van het departement Research. Een moedige uitdaging waarin we creatief en oplossingsgericht hebben nagedacht om het programma van eisen na te streven maar ook ruimtelijkheid en vooral architectuur binnen een beperkte […]

Lees verder

Kandidatuur wedstrijd in Genk ingediend samen met LABO architecten!

VZW Don Bosco Onderwijscentrum heeft een oproep tot kandidaatstelling gedaan voor de nieuwbouw school VALDOCCO Don Bosco Onderwijscentrum afd. Genk. Aan deze wedstrijd hebben we samen deelgenomen met LABO architecten uit Diest.  Onze fiere koerier van dienst, papa van Jan, verzorgde de levering van de kandidaatstelling bij de hoofdzetel van Don Bosco in Heverlee, na eerst een […]

Lees verder
DSCN8408

Architectuurwedstrijd gewonnen!

Jeugdcentrum kwartier Moorslede te Leopoldsburg krijgt een ‘hippo make-over’! De bestaande jeugdlokalen in de militaire kazerne worden verbouwd en er zal een bijkomende nieuwbouw worden gerealiseerd met extra lokalen.

Lees verder
IMG_4452

Werf PXL Research gestart!

Bestaande toestand helemaal gestript! 3D impressie van de nieuwe toestand.

Lees verder
IMG_4443

Architectuurwedstrijd gewonnen!

Vorige week werd bekend gemaakt dat Hippo Architecten een architectuurwedstrijd van Hasselt heeft gewonnen. Vanaf volgende week breken we ons hoofd over de look en feel van het ontmoetingscentrum te Runkst.

Lees verder
IMG_0500

Nieuwe opdracht: Jeugdhuis te Koersel

Het startschot is gegeven om het jeugdhuis Club 9 en de slagwerkacademie van Koersel te voorzien van een mooi nieuw gebouw. Dit ontwerp zal gemaakt worden in samenwerking met Architects Unplugged op dezelfde locatie als het bestaande pand. afbeelding 1 : satelietfoto van de site afbeelding 2 : projectboekje waarmee we de wedstrijd wonnen afbeelding 3 : foto bestaand […]

Lees verder
beeld plein

Nieuws over wedstrijd Bree

Met spijt in het hippo-hart willen we jullie melden dat de procedure van de wedstrijd voor het theater van Bree is stop gezet. We vinden het heel jammer dat we het ontwerp dat we samen met Architecten Achtergael maakten, niet kunnen uitvoeren. Maar we blijven natuurlijk heel trots op onze inzendingen. Bekijk alle beeldjes hier!

Lees verder
12.201 wedstrijd 2014-03-31 13375800000

Hippo bij de Holcim Awards

Enkele maanden geleden schreven we ons in voor de Belgian Architects at the Holcim Awards 2014. De hoofdprijs kregen we niet, maar van 24 november tot 5 december 2014 zijn we met ons project te bewonderen in het Architects’ House te Brussel. Een voorproefje kunnen we jullie toch niet ontzeggen: Klik hier voor meer!

Lees verder
01

Wedstrijd Kringloopwinkel Riemst

We vinden het heel jammer, maar ons ontwerp voor de kringloopwinkel in Riemst werd door vzw de Koop niet gekozen. Trots zijn we er zeker op, daarom willen we het jullie zeker laten zien! Meer foto’s vind je hier.

Lees verder