We zijn op zoek naar een enthousiaste architect(e) die ons team in Genk komt versterken.

Wij

Zijn een compact gemengd ontwerpteam van ervaren en jonge architecten, gevestigd in centrum Genk, dat zich engageert in verschillende sectoren. Projecten gaan van maatmeubilair tot scholenbouw in zowel de private als de openbare sector. Ons kantoor geeft je ruimte voor eigen creativiteit én doorgroeimogelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van het project vanaf ontwerpfase t.e.m. uitvoering.

Jij

Je bent een creatieve ontwerper en deelt onze liefde voor architectuur. Je hebt enkele jaren ervaring (min. einde stage) Je houdt zowel van conceptuele ontwerpen als van technische detaillering. Je werkt graag in teamverband en bent communicatief. Je bent zelfkritisch en hebt oog voor detail. Je werkt resultaatgericht en nauwkeurig. Je kan je ideeën goed visualiseren. Je vindt het fijn om mee te denken aan hoe iets gemaakt en uitgevoerd moet worden. Je bent nieuwsgierig en volgt graag nieuwe ontwikkelingen op bouwkundig gebied.

Wat vragen wij van jou?

 • Opleiding architectuur
 • Minimaal 2 jaar werkervaring (stage mag meegerekend worden).
 • Ervaring in ARCHICAD is een groot pluspunt maar we zijn ook bereid een gemotiveerd persoon op cursus te sturen.
 • Zelfstandig statuut
 • Teamspeler met een proactieve houding.
 • Fulltime beschikbaar.
 • Nederlandstalig (lezen en schrijven).

Wat bieden wij?

 • Afwisselende opdrachten waaraan je werkt van ontwerpfase tot uitvoering.
 • Een fulltime dynamische baan
 • Een informele sfeer in een tof en hecht team waar we veel samenwerken.
 • Groeimogelijkheden.

Timing

Starten vanaf maart/april 2020. Eerder is bespreekbaar.

Interesse? 

Herken jij je in deze omschrijving en ben je op zoek naar een uitdagende baan dan willen we jou graag ontmoeten! Stuur je digitaal portfolio (max. 10Mb) en cv voor 10 januari 2020 naar jan@hippo-architecten.be.