tuinontwerp

 

05094 Maquoi-Pairoux tuinontwerp4

Woningen en gebouwen staan niet op zichzelf. Een woning of gebouw komt pas ten volle tot zijn recht als het omgeven is door de juiste tuin of omgevingsinrichting. Als ontwerpers zetten we graag de grote lijnen uit voor uw tuin – waar komen de planten, bloemen, bomen, terrassen en verhardingen – dit alles afgestemd op uw wensen. Het tuinontwerp krijgt vorm in een plan in kleur, voorzien van de nodige afmetingen, suggesties voor plantgoed en aanduidingen voor verhardingen en terrassen. Dit plan vormt de leidraad voor de inrichting van uw tuin en gebruikt u bij het tuincenter en de tuinaannemer. Belangrijk bij het ontwerp is het creëren van verschillende sferen, waarbij een interactie optreedt met het lijnenspel  van uw woning en waarbij de buitenruimte optimaal benut wordt.

Met het tuinplan kan u ook zelf de handen uit de mouwen steken en op uw eigen tempo vorm geven aan de tuin, of kan u samen met een tuinaannemer in uw tuin aan de slag gaan.

Stadstuinen, villatuinen, inrichtingen rond publieke gebouwen,… dit zijn allemaal situaties waar we met veel enthousiasme aan beginnen. Een 10-tal  tuinen zijn momenteel ontworpen en/of uitgevoerd.

_______________________________________________________________________________