Hippo interieurservice

25 mrt. 2020

ONLINE INTERIEURSERVICE van HIPPO ARCHITECTEN

Wij ontwerpen en maken uw interieur op afstand, van thuis uit. Besprekingen, tekeningen, evaluaties en aanpassingen bespreken we via elektronische weg.

In deze vreemde tijden moeten ook wij even het pad van de directe contacten en drukbevolkte werven verlaten en richten we ons op de thuiszitters. Kijk eens rond, dit is misschien het moment om eindelijk tijd te maken voor die make-over, dat maatmeubel, dat kleuradvies of die grondige herschikking. Nu ben je thuis en heb je misschien tijd om het van dichterbij te bekijken. Wij zullen je hierin begeleiden en adviseren over de beste aanpak en methode. Jij kan ons dan weer helpen door zelf je interieur te filmen, door zelf opmetingen te doen en online met ons te overleggen. Want zou het niet fijn zijn om in deze vervelende periode een frisse start te kunnen maken in een nieuw interieur of met een nieuwe keuken, badkamer, maatkast, dressing, enz…?

Oh ja, ook tuinontwerpen en kleuradviezen horen hier bij.

Contacteer ons, en we bezorgen je ons stappenplan en/of een offerte. ?
info@hippo-architecten.be
0478 78.33.46

Je vindt ons ook op:
Facebook
Instagram
LinkedIn