Hippo Lamp

Hippo Architecten heeft een lamp ontworpen! Men kan hem bezichtigen in PXL Research, Journalistiek en Tech.  Wilt u hem ook in uw living hebben hangen? Mail ons dan voor meer informatie!  De kleuren aan de binnen- en buitenkant zijn vrij te kiezen.

PXL Research geopend!

De hogeschool PXL gaf ons de opdracht om van de oude feestzaal op de Elfde Liniestraat te Hasselt een transparante en flexibele werkplek te creëren voor de onderzoekers van het departement Research. Een moedige uitdaging waarin we creatief en oplossingsgericht...

PXL Journalistiek geopend!

De omgetoverde gang bij PXL Healthcare viel duidelijk in de smaak, daarom mochten we onze hippo-make-over ook toepassen op het departement journalistiek in de Vilderstraat te Hasselt. Dinsdag 17 oktober 2017 was de opening. We zijn zeer tevreden met het...

PXL Tech opgeleverd!

De verbouwingen van het gelijkvloers van PXL Hogeschool gebouw H, departement PXL Tech, zijn afgerond. De inkom, de eetzaal, de toog en de keuken kregen een hippe, eigentijdse metamorfose die warm uitnodigend is voor de studenten. Zelf ontworpen Hippo...

Hippo in de media

Bij deze een overzichtje van de laatste berichten over Hippo Architecten en onze projecten in de media: "Binnenkijken in een huis met trap als eyecatcher" (Het Nieuwsblad)  "De creatieve architectuur van de PXL Music" (TVL)  "Een vrije trap" (Sjiek, HBVL):...

Mijn Huis Mijn Architect

Hippo Architecten doet mee aan mijn huis mijn architect. In het weekend van 26 en 27 september 2015 zal Jan zijn woning openstellen voor publiek. Meer info vind je hier. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar inschrijven@hippo-architecten.be

Nieuwe opdracht: Jeugdhuis te Koersel

Het startschot is gegeven om het jeugdhuis Club 9 en de slagwerkacademie van Koersel te voorzien van een mooi nieuw gebouw. Dit ontwerp zal gemaakt worden in samenwerking met Architects Unplugged op dezelfde locatie als het bestaande pand. afbeelding 1 : satelietfoto...

Nieuws over wedstrijd Bree

Met spijt in het hippo-hart willen we jullie melden dat de procedure van de wedstrijd voor het theater van Bree is stop gezet. We vinden het heel jammer dat we het ontwerp dat we samen met Architecten Achtergael maakten, niet kunnen uitvoeren. Maar we blijven...